Timiș: a fost prins la Buziaș tânărul care și-a înjunghiat amanta la Giroc – femeia este învățătoare la grădinița din comună

O femeie din Giroc, învățătoare la grădinița, a fost înjunghiată marți de amant.

Aceasta a fost transportată la spital,în stare stabilă.

Suspectul în vârstă de 24 de ani, angajat la ISU Banat, era amantul victimei, o femeie de 32 de ani.

Când aceasta a decis să rupă relația, bărbatul a așteptat-o în fața blocului și a atacat-o cu un cuțit. A înjunghiat-o de două ori în spate. Femeia a reușit să-și sune soțul și să ceară ajutor.

Astăzi în jurul orei 12:23, polițiștii din cadrul postului de poliție Giroc au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată cu un cuțit pe strada Constelației din localitatea Giroc. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, o femeie în vârstă de 32 de ani fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii faptei, precum și în vederea depistării autorului și tragerii acestuia la răspundere“, arată IPJ Timiș.

Potrivit Poliției Timiș, “tânărul, în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei a fost depistat în localitatea Buziaș, fiind condus la sediul I.P.J. Timiș în vederea audierii“.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole