Timiș: 305 persoane confirmate cu SARS-Cov2, din care 49 de copii. A apărut un nou focar de Covid-19 la centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii Timișoara

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Timiș au fost confirmate 305 persoane cu Covid-19, din care 49 copii. Nici un deces nu a mai fost raportat. Cinci cadre medicale au fost confirmate pozitiv la virusul SARS-Cov2.

Număr de teste 1425 din care 718 teste rapide

Număr total de decese: 2.017.

În spitalele din Timiș sunt internați 134 de pacienți cu Covid-19, din care zece copii. 27 de pacienți sunt internați la ATI.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că, la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 6 focare de Covid-19 active și se află în supraveghere epidemiologică. Au fost închise focare din cadrul Școlii Gimnaziale nr.7 și Colegiului Național „Carmen Sylva” Timișoara. În ultimele 24 de ore, a apărut un focar de Covid-19 în cadrul Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii Timișoara.

Focare active :

SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA- 3 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA- 7 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CĂMIN PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE JIMBOLIA – 23 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
SPITALUL JUDEȚEAN „Pius Brînzeu” TIMIȘOARA – 6 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CENTRUL EDUCATIV BUZIAȘ – 6 cazuri confirmate – Focar în supraveghere;
CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REABILITATE NEUROPSIHIATRICĂ PENTRU COPII TIMIȘOARA – 5 cazuri confirmate – Focar în supraveghere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole