Timiș: 15 accidente mortale de muncă înregistrate de la începutul anului

Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu, a anunțat astăzi că la nivelul județului de la începutul anului, ITM a raportat un număr de 15 accidente mortale de muncă.

“De la începutul anului, ITM a raportat un număr de 15 accidente mortale de muncă înregistrate la diverși operatori economici, situații care în mare parte se datorează neglijenței în instruirea angajaților. În această perioadă de vară, reprezentanții DSVSA controlează în special depozitele de apă minerală și sucuri, produse care de cele mai multe ori sunt depozitate în condiții neadecvate“, a spus Sorin Ionescu.

Ședință de lucru cu patronii

“Ne-am întrunit astăzi într-o ședință de lucru solicitată de Uniunea Națională a Patronatului Român, cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai instituțiilor din Timiș cu atribuții de control: ITM, DSVSA, ISU, ANAF. Pe de o parte, este esențială colaborarea în demersul comun de a reduce cât mai mult numărul firmelor cu abateri privind legalitatea în activitățile economice, iar pe de altă parte, ne concentrăm atenția în vederea reducerii numărului reprezentanților instituțiilor de control care comit abuzuri în procesul de control pe care îl efectuează“, a mai precizat subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu.

Probleme cu apa la Lovrin

Aquatim anunță că pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. „Lucrările…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole