Energy Kids Family Center, cel mai mare spațiu de joacă interior din România, oferă distracție nelimitată în Iulius Town Timișoara

Oferta de servicii din Iulius Town a fost diversificată cu un concept unic în România, creat special pentru ca cei mici să-și poată dezvolta abilitățile și talentele prin intermediului jocului și a experiențelor noi. Cei 1.400 mp de distracție de la  Energy Kids Family Center sunt împărțiți în mai multe zone de joacă, destinate atât bebelușilor și preșcolarilor, cât și adolescenților, dar există și zone de relaxare pentru părinți și bunici.

Energy Kids Family Center a inaugurat, recent, cel mai mare loc de joacă interior din România, la etajul întâi al Iulius Mall din cadrul ansamblului mixed-use Iulius Town. Noua locație, cu o suprafață de 1.400 mp, pune la dispoziția copiilor și a părinților: două săli de 100 mp pentru organizarea de evenimente, care-i pun pe cei mici în centrul atenției și le permit să experimenteze bucuria socializării, un spațiu de joacă de 600 mp, ce include tobogane și o structură modulară pentru ca princhindeii să-și dezvolte simțul aventurii, o zonă de 200 mp cu trambuline, mingi de zorbing și perete de cățărat, unde distracția atinge cote maxime, și un magazin de jucării. Tot aici a fost amenajată și o cafenea pentru părinți, unde aceștia pot savura băuturi delicioase și se pot relaxa, pentru că locația este dotată cu monitoare de supraveghere pentru cei mici. Există însă și o mulțime de alte spații creative și diverse jocuri, precum și zona Arcade, un loc îmbrăcat în pasteluri, cu echipamente sigure și dispozitive de joacă variate. „Proiectul nostru a pornit în momentul în care ne-am dat seama că un loc de joacă este spațiul ideal de a petrece cele mai frumoase clipe cu familia, dar pentru a face asta aveam nevoie de ceva unic în țară. Astfel, Energy Kids Family Center a fost gândit în jurul mottoului nostru – Momentele de fericire le petrecem în familie – toate zonele fiind special amenajate pentru copii, părinți și bunici. A fost un proiect dificil, mai ales în condițiile pandemiei, dar suntem mândri de ce am realizat”, a spus Cătălin Vîrciu, Administrator Energy Kids Family Center. 

Energy Kids Family Center este un spațiu modern, cu zone de joacă care acoperă toate vârstele: 1-3 ani, 3-12 ani, 4+ – oferind copiilor experiențe, contexte de învățare și distracție în siguranță. Astfel, zona 1-3 anieste perfectă pentru cei mai curioși copii, fiind prevăzută cu măsuri de siguranță specifice și personal instruit. Pentru cei cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani,Energy Kids Family Center propune o zonă care să le stimuleze abilitățile, procesul de învățare și de dezvoltare a strategiilor prin jocuri interactive. Sky Zoneeste dedicată copiilor puși pe distracție și explorare, care au la dispoziție un jumping park, o piscină cu sponge cubes, tobogane și multe alte surprize.

„Alături de alte premiere regionale și naționale, suntem încântați de această dată să găzduim în Iulius Town cel mai mare spațiu de joacă interior din țară pentru copii. Odată cu izbucnirea pandemiei, cei mici au fost de departe cei care au suferit cel mai mult, iar posibilitățile lor de joacă, întâlnire și socializare au fost mult îngustate. Deschiderea Energy Kids Family Center celebrează bucuria copilăriei, magia jocului și reîntoarcerea la o normalitate după care s-a tânjit mult, mai ales în rândul copiilor și a familiilor lor’’, a declarat Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Energy Kids Family Center a fost fondat în 2016, iar prima sa locație este în Iulius Town Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole