Tânăr de 20 de ani, prins cu permisul de conducere suspendat și drogat la volan. Polițiștii au mai găsit și un pachet ce conținea o substanță organică vegetală

Polițiștii au depistat în Timișoara un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care conducea cu permisul suspendat și se afla sub influența substanțelor psihoactive. Tânărul s-a ales cu dosar penal.

Miercuri, 14 septembrie, în jurul orei 12:30, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au oprit pentru control, pe bulevardul Regele Carol I, o mașină condusă de un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis. De asemenea, în urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului, în buzunarul pantalonilor, a fost găsit un pachet ce conținea o substanță organică vegetală, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Timiș.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată” și  ,,conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole