Tânăr atacat de tâlharul pe care l-a surprins că i-a spart mașina

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara efectuează cercetări față de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, pentru de comiterea infracțiunii de „tentativă la tâlhărie calificată”.

În fapt, marți noapte, în jurul orei 01:30, bărbatul de 36 de ani ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Liege din Timișoara cu scopul de a sustrage bunuri, acesta fiind surprins în flagrant delict de către un bărbat de 30 de ani, proprietarul mașinii. În încercarea de a scăpa, tâlharul l-ar fi lovit pe celălalt tânărul de 30 de ani cu un obiect contondent de mai multe ori în zona capului si a picioarelor, după care a rupt-o la fugă.

„În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp, polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii CriminaleTimișoara au reușit identificarea și depistarea bănuitului, pe strada Calea Aradului din municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă la tâlhărie calificată”. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole