Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu: locuințele nu ar avea ce să caute în zone cu PUZ-uri industriale

Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu, a declarata astăzi că locuințele nu ar avea ce să caute în zone cu PUZ-uri din industriale.

“Calitatea aerului se resimte în sănătatea umană și mediul înconjurător. Măsurarea calității aerului, planurile de gestionare și găsirea unor soluții pentru a crește calitatea vieții dar și măsurile care se impun sunt tot mai importante pe zi ce trece. PUZ-urile din imediata apropiere a zonelor industriale ar trebui mult mai bine analizate, locuințele nu ar avea ce să caute în astfel de zone, iar cei care optează să locuiască în astfel de zone ar trebui să fie conștienți de faptul că sănătatea le poate fi grav afectată“, susține Sorin Ionescu.

Probleme la Moșnița Nouă?

“Comisia în care ne-am întrunit astăzi are deschiderea de a asculta opiniile fiecărei unități administrativ-teritoriale din Timiș și de a discuta concret fiecare situație în parte. Pentru a fi cât mai aproape de localitățile județului, ne-am propus ca ședințele de lucru ale comisiei să se desfășoare în locații diferite. Astăzi ne-am întrunit la Moșnița Nouă“, mai arată subprefectul PSD de Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole