Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, se laudă că incidența cazurilor Covid nu a ajuns încă la 20/1000 de locuitori

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, dublu covidat, a găsit motiv de laudă în faptul că, deși Timișul este un județ devastat de Covid, nu este atât de rău cât putea fi.

Reprezentantul guvernului (demis) în teritoriu spune că la UPU nu sunt blocaje, iar paturile libere îi așteaptă pe infectați.

“În Timiș, localitățile cu cele mai mari incidențe nu au ajuns la 20/1000 așa cum se părea la începutul săptămânii. Ba chiar au scăzut ușor spre 17. Și Timișoara stă de câteva zile în jurul unui 13/1000 foarte mare, oricum. În spitale mai sunt paturi libere non-ATI și de miercuri vom mai avea încă 65 de paturi pentru pacienții afectați de Sars-cov2. La Unitățile de Primiri Urgențe nu sunt blocaje, având acum și un Punct Medical Avansat în față la UPU județean. PMA este un cort mare în fața UPU, prevăzut cu aceleași dotări, număr de paturi, aparatură, personal ca interiorul Unitatii de primiri urgențe. Inclusiv căldură, evident“, spune subprefectul liberal de Timiș.

Vaccinarea merge brici

“O altă știre bună e creșterea zilnică a numărului de vaccinați în Timiș, atât în centrele de vaccinare cât și la cabinetele medicilor de familie: Luni 2004 (787 cu doza 1), Marți 2121 (851), Miercuri 2235 (1021), Joi 2598 (1077), Vineri 3141 (1307). Ceea ce arată că tot mai mulți timișeni cred în știința medicală, nu în zvonuri, iar noi sperăm ca acest trend să se păstreze și în săptămânile viitoare. Îi putem ajuta pe pacienți și pe cei din sistemul medical dacă ne vaccinăm sau ne protejăm de virus respectând regulile sanitare din pandemie“, este mesajul lui Ovidiu Drăgănescu, care probabil respectă directivele naționale ale PNL ca liberalii să posteze pe Facebook doar vești bune pentru a vedea ce guvern bun am pierdut.

Sondaj. TOP 5 Spații publice din Lugoj

Primăria Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, organizează o nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul”. „Vă invităm să participați la îmbunătăţirea calităţii spaţiilor publice din oraşul nostru. Această activitate…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole