Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu: am relocat bolnavi non-covid la spitale non-covid pentru a face față numărului mare de bolnavi covid cu forme severe

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, spune că sistemul medical face față cu greu valului de cazuri severe de pacienți infectați cu Covid-19.

“Sistemul medical spitalicesc din Timiș face cu greu față cererilor de internare în creștere vertiginoasă. Azi am fost aproape de situația de a nu mai avea niciun pat  disponibil pentru bolnavii de covid. Pentru moment, am reușit împreună cu managerii celor mai importante spitale din Timișoara să găsim o rezolvare rapidă pentru câteva zeci de locuri, prin relocarea altor bolnavi non-covid la spitale non-covid. Este o simplă gură de oxigen, căci de săptămână viitoare vom avea o presiune și mai mare pentru a-i interna pe cei cu forme severe. De aceea fac din nou apel la dumneavoastră să vă protejați cu toții, adulți și copii, deoarece valul 4 nu și-a atins încă vârful. Poartă mască, păstrează distanță!“, transmite Ovidiu Drăgănescu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole