Subprefectul de Timiș, Ovidiu Drăgănescu anunță controale ample în cluburi și discoteci. În urmă cu 10 ani era fugărit de romi prin Timișoara

Ovidiu Drăgănescu, subprefect de Timiș, a pus gând rău petrecăreților. Dornic să iasă din anonimatul specific uni carabete ascuns sub pietrele de râu și ranforsat de titlul onorific acordat de lumea politică conform unor surse de “paharnic al despotului Alin Nica”, Ovidiu Drăgănescu și-a găsit o nouă țintă. Este vorba despre tinerii care petrec în cluburile orașului, fiind probabil și el deranjat de muzica prea tare, la fel ca și alte persoane publice care trezeau primarii din somn sau stingeau țigările prin scrumiere, totul pentru liniștea proprie.

Subprefect de Timiș preocupat de sănătatea publică invocă acum restricțiile impuse de pandemie și spune că asemenea unități comerciale, cluburile, pot funcționa la 70 la sută din capacitate, cu condiția ca toate persoanele prezente să fie vaccinate.

“Din ceea ce s-a analizat în județul Timiș și în special în Timișoara sunt locații care nu respectă acest lucru. Am avut o întâlnire cu reprezentanți ai ITM, IPJ, ISU, DSP, și împreună vor participa la acțiuni de verificare a respectării legislației”, a spus Ovidiu Drăgănescu, fără însă a prezenta vreun document oficial.

Reamintim, că în urmă cu 10 ani pe vreme când ocupa funcția de prefect al județului Timiș și ca urmare a măsurilor de forță pe care dorea să le impună Ovidiu Drăgănescu a fost la un pas să fie luat la bătaie de mai mulți romi.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole