Strada Constructorilor va fi asfaltată până la finalul lunii în curs. Drumul Boilor intră pe restricții – anunță viceprimarul USR, Ruben Lațcău

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, s-a aflat astăzi în teren și a prezentat situația a două proiecte aflate în execuție – Drumul Boilor și Strada Constructorilor.

“Drumul Boilor – În clipa de față se lucrează la săpăturile de teren și urmează stabilizarea pământului pentru tronsonul problematic, dintre Albăstrelelor și Mărghitaș. Pământul va fi îmbunătățit și apoi pus stratul de balast și cel de balast stabilizat. Situația terenurilor este în linie dreaptă. Ele au fost dezmembrate și urmează să fie donate primăriei. Urmează în perioada următoare să instituim o interdicție de circulație pe acest tronson. Pana vom ajunge la primul strat de asfalt acest drum va fi închis“, spune Ruben Lațcău.

Se asfaltează un tronson din Inelul 4

“Strada Constructorilor – Acesta este un șantier despre care nu am vorbi foarte mult. A început în 2015 și a fost de facto abandonat în ultimii ani de zile. Astăzi se turna primul strat de asfalt și până la sfârșitul acestei luni va fi deschis și acest sector de drum. El leagă Calea Sever Bocu de Avram Imbroane și este încă un tronson din Inelul 4 ce va fi dat în circulație“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole