Se închide încă un tronson pe Cetății, de mâine

Primăria Timișoara anunță că de mâine, 18 august, se va închide circulaţia pe bd. Cetăţii pe sensul de mers str. Gheorghe Lazăr – Calea Torontalului, pentru o perioadă de șase luni. Pe sensul de mers Calea Torontalului – str. Gh. Lazăr se va permite circulaţia în dublu sens cu câte o bandă pe sens.

„Municipiul Timişoara are în programul de dezvoltare realizarea obiectivului de investiţii “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”. Lucrările aferente obiectivului de investiţii “Reabilitare linii de tramvai şi modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timişoara, Traseul 4, Bulevardul Cetăţii”, finanţat din bugetul local al Municipiului Timişoara, Etapa a II a vor începe din data de 18.08.2021”, transmite Primăria Timișoara.

Timpii de semaforizare din intersecţia bd. Cetăţii – str. Coşca- str. Gheorghe Lazăr se vor ajusta în funcţie de noile restricţii impuse, precum şi de valorile înregistrate în perioada mai sus menţionată.

Transportul de persoane pe traseul liniei dezafectate se va efectua cu autobuze.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole