STPT: transportul public pe Canalul Bega suspendat în prima parte a zilei de sâmbătă și circulație deviată pentru două linii de troleibuz duminică, pentru două evenimente sportive

STPT anunță că duminică, 23 aprilie, în intervalul 12:00 – 17:00, ca urmare a desfăşurării evenimentului sportiv „Poli bike challenge”, circulaţia troleibuzelor liniei 16 va fi deviată pe traseul liniei 15, pe tronsonul de drum cuprins între Poşta Mare şi Complexul Studenţesc.

Totodată, având în vedere desfăşurarea concursului de kaiac-canoe şi bărci dragon –  Memorialul Zeno Lache, ediţia a IV-a, de sâmbătă, 22 aprilie, transportul public pe Canalul Bega va fi suspendat în prima parte a zilei pe tot traseul canalului Bega.

Acesta va fi reluat, de la staţia Catedrala Mitropolitană, în aval, spre staţia Ardealul, începând cu ora 13:29 şi 13:57, şi în amonte, spre staţia M.Viteazu, începând cu ora 13:47. Orele de plecare pentru plimbările de promenadă spre Ecluza Sânmihaiu Român nu vor suferi modificări„, transmite STPT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole