Stadionul Lego, sortit eșecului. Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără: nu a fost depusă nicio ofertă pentru execuție

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, anunță că proiectul său de suflet, preluat de la fostul primar Nicolae Robu, este sortit eșecului.  

“Din păcate, din 11 societăți interesate de proiect, nu a fost depusă nicio ofertă pentru construcția stadionului municipal de tip „lego”. Motivele invocate au fost legate de prețul variabil al materiei prime, de lipsa acesteia în condițiile războiului de la graniță, a evoluției economiei mondiale. Sunt dezamăgit pentru că am sperat mult în construcția acestui obiectiv pe care mi l-am dorit foarte mult“, a anunțat Cosmin Tabără.

Nu voi abandona lupta – susține viceprimarul PNL al Timișoarei

“Știu că este nevoie de construcția lui și vă asigur că nu voi abandona lupta pentru realizarea lui. Voi încerca să conving în continuare de necesitatea lui, sper să-i conving și pe ceilalți colegi din executiv că e nevoie să facem mai mult pentru a-l construi. Din păcate, se pierd iar luni de zile care afectează desfășurarea activităților sportive și nu numai. Vă asigur că voi rămâne perseverent în refacerea infrastructurii sportive din Timișoara“ a mai precizat Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole