Sorin Grindeanu: Sunt total nemulțumit de cum înaintează lucrările la Centura Sud

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat astăzi într-o conferință de presă, desfășurată la Prefectura Timiș, că Timișoara suferă ca infrastructură : “Banii s-au dus la București și nu s-au mai întors“.

Vicepremierul a avut o întâlnire cu șeful CJ Timiș, Alin Nica, subprefectul Ovidiu Drăgănescu, la care au participat și mai mulți directori ai instituțiilor subordonate ministerului.  

“Știu că oamenii au așteptări, și eu am. E greu dintr-un singur motiv. 30 de ani statul Român a rămas dator cetățeanului în privința infrastructurii. E timpul ca statul că înceapă să achite din aceste datorii. Îmi voi construi o echipă de profesioniști la minister. Sunt nemulțumit de cum înaintează lucrările. Stadiul e undeva la 40%. Din două în două săptămâni vreau să văd cum avansează lucrările. Descărcarea de la Sânandrei, o să cer informări mai amănunțite, că ne lovim de aceeași problemă: diverși care vin să câștige licitații, când să înceapă nu fac acest lucru. Din iunie până acum acei domni nu mișcă nimic. Am invitat pe directorului ITSC să meargă pe drumurile județene. Eu de dimineață am făcut o oră și jumătate de la Mașloc până la Timișoara. Una din țintele mandatului este folosirea infrastructurii conform legii. Am avut o discuție cu directorul Aeroportului. I-am cerut o autoevaluare. O aștept“, a spus vicepremierul Sorin Grindeanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole