Timișoara: locuitorii din cartierul Kuncz vor avea un nou parc în care este amenajat și un loc de joacă – pe terenul respectiv era o rampa uriașă de deșeuri

Primăria Timișoara a început amenajările la noul parc cu loc de joacă din Kuncz.

O rampa uriașă de deșeuri a fost colectată pe domeniul public pentru a face loc viitorului parc cu loc de joacă, ce va deservi întreg cartierul Kuncz.

Echipa de mediu din cadrul Poliției Locale, sprijinită de cei de la Spații Verzi, Salubrizare și DAS din cadrul primăriei, au organizat o acțiune de amploare de curățare a terenului și de creștere a conștientizării pe tema debarasări de deșeuri în spații nepermise. Poliția Locală împreună cu angajații primăriei au purtat discuții ample cu locuitorii cartierului Kuncz și au pus accentul pe nevoia stringentă de a păstra zona liberă de deșeuri în vederea realizării investiției de care se va putea bucura întreaga comunitate“, arată municipalitatea într-un comunicat de presă.

Potrivit primăriei, în câteva zile rampa de gunoi va fi eliminată și va face loc începerii unui proiect ce va uni pe deplin comunitatea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole