Sorin Grindeanu pune presiune pe conducerea PSD Timiș: este obligatoriu să câștigam alegerile locale în 2024 – căpitan de echipă, ca de fiecare dată, este președintele filialei

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat sâmbătă, la Timişoara, că este obligatoriu pentru social-democraţii timişeni „să repete istoria din 2016”, când au câştigat alegerile locale.

Am simţit azi spiritul pe care noi l-am avut în 2016, când am reuşit să câştigăm alegerile locale şi parlamentare. Dar, atunci a fost victoria PSD împotriva dreptei unite. Nu exista USR la localele din 2016. Am simţit azi acelaşi spirit din 2016, ceea ce mă face optimist ca în 2024 să putem câştiga alegerile. Este datoria noastră. Şi eu şi noul preşedinte al PSD Timiş, Alfred Simonis, avem anumite responsabilităţi în statul român în acest moment. Nu pe măsura rezultatelor pe care le-a avut PSD Timiş în 2020. Aceasta înseamnă o datorie pe care PSD Timiş trebuie să o aibă, iar această datorie înseamnă rezultate. Obligatoriu pentru noi în 2024 este să repetăm istoria din 2016 şi anume să câştigăm alegerile locale, iar căpitan de echipă în judeţul Timiş, ca de fiecare dată, este preşedintele filialei. Cap de echipă în 2024 este Alfred Simonis. Sunt convins că va face o treabă extraordinară„, a afirmat Sorin Grindeanu.

Alfred Simonis a fost ales, sâmbătă, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiş, în cadrul Conferinţei Judeţene a filialei partidului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole