Sorin Grindeanu: E primul an în care se dau mai puțini km de autostradă în folosință decât în anul anterior

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a arătat nemulțumit de activitate ministerul din acest an, într-o conferință de presă desfășurată la Prefectura Timiș.

Vicepremierul a avut o întâlnire cu șeful CJ Timiș, Alin Nica, subprefectul Ovidiu Drăgănescu și mai mulți directori ai instituțiilor subordonate ministerului.  

“Se dau în circulație 4,5 km din autostrada Ungheni – Târgu Mureș. Și există un semn de întrebare cu inaugurarea Sebeș – Turda, pentru că acolo pe 1,5-2 km au început surpări. Este de noapte minții să ai 25 de km de autostradă gata și să stai cu acest lot până la primăvară, fără să găsești o soluție pentru acei kilometri. Dacă nu va fi pusă în pericol siguranța șoferilor, vom da drumul la circulație. În următorii ani pe reabilitare feroviară sunt prevăzuți 10 miliarde de euro. În toți anii ăștia la MT nu a fost o problemă de finanțare, de bani, ci de ritmul și modul în care am știut noi ca români să implementăm proiectele. Nu am avut predare-primire cu domnul Drulă. Predarea mi-a făcut-o Dan Vîlceanu că era ministrul interimar, deoarece a fost acea pauză de 2 luni jumătate“, a spus Sorin Grindeanu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole