Șoferii în vizorul polițiștilor. 22 au rămas pietoni

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara împreună cu polițiștii din cadrul celor 5 secții urbane din Timișoara au desfășurat ieri, în intervalul orar 09:00-12:00 și 17:00-20-:00, o acțiune cu efective mărite pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul indisciplinei pietonale, a neacordării de prioritate vehiculelor/pietonilor cât și pentru respectarea măsurilor de protecție individuale.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost legitimate 233 de persoane, verificate 155 de autovehicule și au fost aplicate 102 de amenzi în valoare de 20.637 de lei. Dintre acestea, 71 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și 29 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii au reținut și 22 de permise de conducere, dintre care: 16 pentru neacordarea de prioritate pietonilor; 5 pentru trecerea autovehiculelor pe culoarea rosie a semaforului; 1 pentru nerespectarea limitei legale de viteză. Totodată, a fost retras și un certificat de înmatriculare.

Aceste acțiuni vor continua și în zilele următoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole