Șoferi băuți bine, prinși de polițiști pe drumurile din Timișoara și județ

Polițiștii timișeni au ieșit pe teren și au depistat, din nou, bețivi pe șosele. Mai exact doi. Șoferii amețiți de aburii alcoolului s-au ales cu dosare penale.

S-a întâmplat ieri, în localitatea Remetea Mare, când oamenii legii au oprit o mașină condusă de un bărbat de 42 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot ieri, dar în Timișoara polițiștii au oprit pentru control o mașină condusă de un tânăr de 30 de ani. „Întrucât emana halena alcoolică, organele de poliție i-au solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, acesta refuzând testarea și recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, transmite IPJ Timiș. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole