FOTO. Timișoara: Boschetarii lăsați în frig în plină iarnă. Adăposturile improvizate din zona Pieței 700 au fost dezafectate de Poliția Locală

Polițiștii locali au acționat în această dimineață, 4 ianuarie, ca urmare a unei sesizări, în zona centrală a orașului, lângă o clădire de birouri din zona Pieței 700, sub țevile de termoficare din apropierea liniilor de cale ferată, unde s-a semnalat prezența oamenilor străzii care și-au improvizat acolo, la căldură, adăposturi.

“Mai grav, pe lângă locuințele improvizate, aceștia au strâns și o cantitate considerabilă de deșeuri de tot felul, zona transformându-se într-un adevărat focar de infecție. La fața locului au fost depistate trei persoane, doi bărbați și o femeie, din Timiș și Mehedinți, care au fost preluați și predați la centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legătura cu reprezentanții CFR, locația fiind în gestionarea acestei instituții. Nu este prima dată când astfel de persoane sunt depistate în zona respectivă, de fiecare dată fiind luate măsurile legale, dar periodic alți oameni ai străzii vin și își ridică alte adăposturi tot în zonă“ , spun reprezentanții Poliției Locale.  

Cetățenii care mai observă astfel de locații le pot semnalat la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro pentru luarea măsurilor legale care se impun. 

binary comment
binary comment
binary comment

Recomandările noastre

Cele mai citite articole