Societatea Piețe SA renaște după epoca Ionuț Nasleu. Noua conducere răstoarnă o pierdere de peste 3 milioane de lei și aduce compania pe profit

Societatea Piețe SA condusă până în primăvara anului trecut de fosta mână dreaptă a lui Nicolae Robu, celebrul Ionuț Nasleu, a reintrat pe profit.

Noul director, Liviu Cocean, instalat de noua administrația în luna martie, a preluat compania cu un bilanț catastrofal, având pierderi în 2020 de 3 milioane de lei și a reușit în mai puțin de un an să realizeze un profit de peste 200 de mii de lei.

“Acum ceva mai bine de 10 luni preluam conducerea unei societății care venea după 2 ani de pierdere, – 3 milioane în 2020, respectiv   – 1,2 milioane în 2019. În condițiile unui an greu, cu pandemie și cu o situație economică defavorabilă, am închis anul financiar fără nici o datorie către bugetul de stat, furnizori sau bugetul local, contribuind chiar cu 2,1 milioane lei la acesta din urmă. Vestea grozavă este că, realizând venituri record la societate (fără să mărim tarifele), în valoare de 9.453.000 și făcând și cheltuieli record cu reparațiile în piețe pentru a le da o față nouă, reușim, deși aproape nimeni nu ar fi crezut, să facem profit în 2021, aproximativ 206.000 lei“, a declarat Liviu Cocean.

Anul trecut Piețe SA a reușit să realizeze câteva lucrări de reparații importante în Piața Badea Cârțan, Piața 700, Piața Dacia, Piața Doina sau Piața Giroc.

Pentru 2022, societatea pregătește schimbrări radicale la Piața din Lipovei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole