Societatea de Piețe SA a rămas fără director adjunct – Cătălina Jahn și-a dat demisia din funcție: ies din jocul perfid al scandalurilor artificial create

Cătălina Jahn, directorul adjunct al Piețe SA, o societate a Primăriei Timișoara, a anunțat joi că și-a dat demisia din funcție.

Cătălina Jahn dă vina pe presă că a ajuns în această situație.

Am decis să fac o schimbare. Sunt mulțumită că în scurta perioadă petrecută la Piețe am reușit să mișc câteva lucruri. În primul rând să deschid ușa societății către parteneri din societatea civilă care lucrează pentru comunitatea locală. Fie pentru a reduce risipa alimentară, fie pentru a pune în valoare Piața Traian. Și Piața pe roți din Traian, și redirecționarea de legume și fructe din Piața de Gros către cei care au nevoie sunt proiecte la care am pus mult suflet și îmi doresc ca ele să nu se oprească. (…) E timpul să ies din jocul perfid al scandalurilor artificial create în jurul meu cu scopul de a distrage atenția timișorenilor de la adevăratele probleme de la Piețe. Fac acest pas cu convingerea că în Timișoara de mâine, calitatea serviciilor pentru clienții și producătorii din piețe va fi la nivel european”, a precizat Cătălina Jahn, într-o postare pe Facebook.

Fostul director adjunct al Piețe SA și-a făcut un scurt bilanț al activității.

Las în lucru proiecte pe care sper că cei care îmi vor urma, le vor continua: înființarea unei piețe noi în Dâmbovița sau implementarea de măsuțe prototip în Piața Lipovei. Sau continuarea acordului cu Horticultura pentru asigurarea spălării piețelor pe timp de vară. Dar cele mai importante lucruri pe care le las în urmă sunt cele pe care timișoreni încă nu le văd, dar fără de care Societatea de Piețe nu are nicio șansă să se reformeze. Am început să introduc proceduri standardizate de lucru în interiorul societății pentru ca regulile să fie aceleași pentru toată lumea, reguli stricte în domeniul curățeniei în piețe și verificări zilnice, propunere de reorganizare a administratorilor piețelor, audit pentru montare de camere de supraveghere în toate piețele. Iar producătorilor locali care cu greu își fac auzită vocea le spun că voi continua să îi susțin și să fiu de partea lor“, a mai menționat Cătălina Jahn.

Reamintim că Poliția Timiș a deschis o anchetă în care face cercetări cu privire la modul în care a fost organizat concursul privind angajarea Cătălinei Jahn, membru USR, în poziția de director adjunct la Piețe SA.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole