Sindicatul din Primăria Timișoara strânge semnături pentru a contesta în instanță noua organigramă. Momentan o contestație a fost depusă la Prefectura PSD Timiș

Sindicatul din Primăria Timișoara a contesta noua organigramă adoptată săptămâna trecută la Prefectura Timiș, așa cum Buletin de Timișoara a relatat AICI.

Acum, organizația anunță că strânge semnături de la angajați care să împuterniciască sindicatul să ceară suspendarea HCL-urilor de aprobare în instanță.

“Anunț pentru toti angajatii din Primaria Municipiului Timisoara si din serviciile publice aflate in subordinea CLMT!!! Invităm la biroul sindicatului din spatele Primariei Timisoara (str. 20 Decembrie 1989 nr. 2, ap. 10, demisol, interfon tasta 1) pe toti angajatii din Primaria Municipiului Timisoara si din serviciile publice aflate in subordinea CLMT care doresc sa IMPUTERNICEASCA sindicatul sa formuleze CEREREA DE SUSPENDARE DE DREPT a efectelor actelor administrative: HCL nr. 89/16.03.2022 si HCL nr. 90/16.03.2022 (dupa modelul de tabel nominal de mai sus). Perioada: incepand de vineri 25.03.2022, ora 12, si pana miercuri 30.03.2022, ora 14. Rog sa comunicati acest anunt si colegilor dvs. din birouri/servicii/directii, transmite președinte Sindicatului PMT“, Tiberiu Negrei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole