„Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”- nu este un anunț matrimonial, ci este sloganul sub care Primăria Timișoara desfășoară al doilea târg de adopții de câini

Cel de-al doilea târg din cadrul campaniei de promovare a adopţiilor din adăpostul public, derulat sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” vă așteaptă în 11 septembrie 2021, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora).

“Invităm iubitorii de animale să se alăture primăriei în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie şi adopţiei câinilor din adăpostul public“, anunță municipalitate.

Concesionarul activităţii de gestiune a populaţiei canine fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi.

Horticultura S.A. face angajări

S.C Horticultura S.A. caută oameni care doresc să se alăture echipei în toate activitățile ce țin de organizarea și aranjarea spațiilor verzi. Posturile disponibile: Muncitori necalificați – 15 posturi Dulgher-…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole