„Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”- nu este un anunț matrimonial, ci este sloganul sub care Primăria Timișoara desfășoară al doilea târg de adopții de câini

Cel de-al doilea târg din cadrul campaniei de promovare a adopţiilor din adăpostul public, derulat sub sloganul „Şi mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!” vă așteaptă în 11 septembrie 2021, între orele 10-14, pe platforma betonată din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora).

“Invităm iubitorii de animale să se alăture primăriei în acţiunile de promovare a creşterii responsabile a animalelor de companie şi adopţiei câinilor din adăpostul public“, anunță municipalitate.

Concesionarul activităţii de gestiune a populaţiei canine fără stăpân, în colaborare cu asociaţiile de protecţie a animalelor Ecovet şi Patrocle pregătesc spre adopţie 15 câini, deparazitaţi, vaccinaţi, sterilizaţi şi microcipaţi.

A murit actorul Jean Paul Belmondo

Talent, energie, insolență, umor: avea totul pentru a seduce… și a făcut-o în filme, pe scenă, în viață. Actorul Jean Paul Belmondo s-a stins din viață la 88 de ani,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole