Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, anunță transferul primarului PMP din Săcălaz, Nicu Viorel – PSD dorește protocol și cu Pro România pentru schimbarea majorităților în consiliile locale

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat, astăzi, , într-o conferință de presă, primul transfer important pentru filiala social-democrată.

Este vorba despre primarul PMP din Săcălaz, Nicu Viorel, care va adera formal-verbal la PSD Timiș, fără însă a demisiona din PMP, partid din partea căruia a candidat în 2020.

Curios este că la conferința de presă nou transferatul nu a participat, fapt care poate ridica deja unele semne de întrebare având în vedere că Nicu Viorel este cunoscut ca un personaj zbuciumat.  

Pe vremea fostului șef al PSD Timiș, Titu Bojin, transferurile erau parafate printr-o “țucătură“ pe ambii obraji, chiar de trei ori, pe stil sârbesc, modă care acum nu se mai practică în PSD Timiș unde mai degrabă cuțitele sunt în permanență pe masă.

Anunț transferul primarului din Săcălaz, Nicu Viorel, împreună cu echipa sa, viceprimar, consilieri, întreaga echipă de la Săcălaz, la PSD. Astăzi vom aproba în Biroul Politic acest transfer. Ne dorim ca în perioada următoare să mai facem anunțuri în acest sens. Cred că acest transfer va fi de bun augur pentru localitate, o comun importantă, în primele 10 ca populație din Timiș. Tehnic, primarul din Săcălaz va anunța apartenența sa la Partidul Social Democrat și o candidatură din partea PSD în 2024, fără a semna o adeziune pentru a evita pierderea mandatului“, a spus Alfred Simonis.

PSD Timiș își dorește un protocol de colaborare și cu Pro România pentru schimbarea majorităților în consiliile locale

În cadrul Biroului Politic vom discuta o colaborare cu Pro România, vi cere colegilor din conducerea filialei să mă mandateze pentru a iniția discuții pentru semnarea unui protocol cu Pro România, filiala Timiș, care va însemna ruperea protocolului lor cu PNL, care va însemna posibile candidaturi comune la primările din județ, la Primăria Timișoara, la Consiliul Județean Timiș și evident așteptăm propunerile celor de Pro România pentru a parafa un astfel de protocol de colaborare. Acest protocol mi-aș dori să însemne și schimbarea majorităților în cadrul Consiliilor Locale unde au fost făcute cu alte partide“, a mai precizat șeful PSD Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole