Șeful PNL Timiș, Alin Nica, “schelălăie“ ca un “câine turbat“ după primarii plecați la PSD: permutările deputatului Alfred Simonis sunt golănești

Buletin de Timișoara a atras atenția de-a lungul timpului în mod repetat asupra persoanei care conduce PNL Timiș și CJ Timiș, adică Alin Nica, pe care redacția noastră l-a poreclit, nu întâmplător, “Țăranul“, fiind domiciliat în satul Dudeștii Noi, dar care între timp a fost rebotezat “Pilosul Interlopilor“.

Ei bine, pierderea unor primari ai PNL Timiș care au trecut la PSD Timiș, l-a făcut pe șeful PNL Timiș, Alin Nica, să-și dezvăluie, din nou, personalitatea tenebroasă, nefrecventabilă.  

După ce în urmă cu câteva zile, același Alin Nica prezenta, într-o conferință de presă, împreună cu un cumătru de-al său, șeful PNL Dumbrăvița, Cristian Rusu, fratele primarului PSD din Becicherecu Mic, Raimond Rusu, nașul lui Alin Nica, trecea la PNL a doi consilieri locali ai PSD din comună, fostul primar Victor Malac și aghiotantul său Daniel Cionca, drept o mare victorie, acum, după ce a pierdut mai mulți primari care l-au acuzat direct de decizia lor, totul este golănesc și nefiresc.

Deci, avem de-a face cum mai mult decât cu o dublă măsură, avem de-a face cu un individ deraiat, care continuă să-și acuze colegii de partid.

Felul în care președintele PSD Timiș înțelege să înceapă colaborarea stabilită zilele trecute la București depășește limita unei politici decente. Deputatul Simonis, sub amenințarea candidaturii la Consiliul Județean Timiș, a prezentat de-a valma primari, viceprimari și cam orice altă persoană dispusă să îl susțină, în speranța că va recupera pierderile înregistrate în jocul de putere din interiorul PSD-ului. PNL Timiș consideră că plecarea unor oameni din partid este întotdeauna o pierdere, indiferent de situație.  Știm că deputatul Simonis s-a lăudat că 15 primari de la PNL vor veni la el, dar din câte se vede sunt doar 5, dintre care unul a anunțat că pleacă din PNL acum mai bine de 3 ani, atunci când fiul său, condamnat pentru infracțiuni cu violență, a fost scos de pe lista consilierilor județeni ai partidului. Simonis a mai reușit performanța de a fura câțiva viceprimari PNL din localități cu primari PNL și cu majorități liberale în consiliile locale, speculând nemulțumirea firească a oamenilor de pe locul 2. Cei care au plecat din PNL Timiș au spus că nu au fost ajutați de PNL și singurul care a făcut acest lucru a fost deputatul Simonis. Afirmațiile sunt grave căci multe dintre cererile lor excedau cadrul legal și eu nu am fost dispus să trec peste lege pentru a-i mulțumi.  Nu voi fi de acord niciodată să încalc legea pentru a ține aproape câțiva oameni care se joacă de-a șantajul și care au mai multe interese personale decât au cereri pentru comunitățile lor. Îl asigur pe domnul Simonis că aceste permutări în stil golănesc pe care le-a făcut vor fi sancționate la alegerile locale. Avem soluții pregătite pentru toate localitățile pe care Simonis le crede acum câștigate. Vom continua să facem o politică cinstită și sunt sigur că oamenii vor aprecia acest lucru. Încercările lui Simonis sunt în zadar, căci PNL va câștiga Consiliul Județean Timiș“, a declarat Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole