Se oprește furnizarea cu apă pe mai multe străzi din Făget. Presiune scăzută joi în zona Pasajul Solventul

Aquatim anunță că miercuri, 29 iunie, între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în Făget, pe străzile Calea Bichigiului, Țarinii, Vâlcele, Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Eftimie Murgu, Dorobanților, Lalelelor și Dionisie Pășcuțiu, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Joi, 30 iunie, între orele 8-20 se va executa devierea provizorie a conductei DN800 mm, cuprinsă în proiectul Pasajului Inferior Solventul. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută pe străzile Nufăr, Gării, Splaiul Nicolae Titulescu, Gheorghe Barițiu, Gelu și Constantin Olănescu.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, anunță Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole