Se caută voluntari pentru etapa de pictare a „Podului de Poveste”

„Podul de Poveste”, proiect de înfrumusețare a Parcului Uzinei de Apă, invită timișorenii să picteze podul. Acțiunea va avea loc în perioada 1 – 8 septembrie. 

Pentru a da culoare „Podului de Poveste”, echipa proiectului, formată din artiști și oameni creativi din sectorul cultural, se va întâlni zilnic, timp de opt zile, în intervalul orar 16:00 – 20:00 în Parcul Uzinei, la podul pietonal. Cu ajutorul voluntarilor barele metalice vor fi curățate de rugină, apoi acestea și traversele podului se vor vopsi.

Dacă îți crește inima atunci când contribui prin activitatea ta la binele comunității din care faci parte și dacă ai câteva ore prețioase de dăruit, vino alături de noi! Vom lăsa în urma noastră un Pod de Poveste și vom trăi împreună bucuria de a împărtăși exepriența, culoarea și armonia!”, declară coordonatoarea proiectului, artista Livia Mateiaș, în apelul adresat comunității.

Proiectul „Podul de Poveste” a debutat în iulie în Parcul Uzinei de Apă, cu workshop-uri de pictură, croșetat, fotografie, ukulele, întâlniri de autocunoaștere și dezvoltare personală, întâlniri dedicate mișcării prin dans, meditație Qigong.

Proiectul Podul de Poveste este finanţat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara. Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl România și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole