VIDEO. Scandal în mijlocul străzii la Timișoara – un tânăr a fost tăiat pe spate cu un cutter

Scene șocante pe stradă la Timișoara. Un tânăr de 18 ani a ajuns la spital cu mai multe tăieturi pe corp, după ce un alt tânăr de 23 de ani, ar fi scos un cutter și l-a tăiat. Tot scandalul a început din cauza unei fete.

Evenimentul a avut loc în 9 ianuarie, în jurul orei 02:06, când polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Sever Bocu,un tânăr, în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat.

“Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în urma unui conflict spontan între trei bărbați, un tânăr de 18 ani a fost agresat fizic de un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, provocându-i la nivelul corpui mai multe plăgi cu un obiect tăietor. Victima a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În aceeași zi,tănărul în vârstă de 23 de ani, din Sânpetru, județul Timiș, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală,iar în data de 10.01.2023, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, transmite IPJ Timiș.

https://youtu.be/oMGpHWNk3EM

Recomandările noastre

Cele mai citite articole