Șantierele de pe Cetății și Stan Vidrighin – nu au ritmul dorit de municipalitate. Viceprimarul Ruben Lațcău spune că tot apar situații neprevăzute

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, se declară nemulțumit de ritmul lucrărilor pe mai multe șantiere din oraș.

Oficialul spune că pe Cetății și Stan Vidrighin apar situații neprevăzute, însă probleme sunt și în refacerea străzilor după diverse intervenții.

“Sunt nemulțumit de ritmul lucrărilor, în special pe marile magistrale care traversează orașul sub Bulevardul Cetății și Stan Vidrighin, unde reabilităm liniile de tramvai și tot ansamblul stradal. O parte din probleme s-au rezolvat, dar unele situații neprevăzute tot apar. De exemplu, pe Stan Vidrighin a fost descoperit încă un bloc de beton care susține conducta veche de magistrală. Pentru ca să poată scoate țeava, constructorul nu poate interveni cu utilaje grele, fără să riște să inunde întreg amplasamentul sau să oprească temporar furnizarea de apă. Apa de la robinet sau canalizarea din oraș sunt servicii publice pe care le luăm de bune și așa e normal. Șantierele din oraș reprezintă eforturile considerabile, necesare pentru ca să păstrăm această normalitate, cel puțin până la finalul acestui secol. Cu toate astea, a fost un lucru pe care l-am întâlnit pe teren și de care sunt extrem de nemulțumit: străzi care așteaptă o lună sau două pentru o refacere. De exemplu, pe Inocențiu Micu Klein lucrează la refaceri o firmă cu care suntem deja familiarizați, care a avut întârzieri și pe alte lucrări, dar care reușește constant să ne surprindă negativ. Am întâlnit oameni competenți pe teren, constructori serioși și sper să putem închide anul viitor și acest capitol din viața orașului. Lista de străzi din proiect o las în comentarii“, a mai precizat viceprimarul USR al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole