Revoluționarul Corneliu Vaida după raidul lui George Simion: Timișoara e „sat fără câini”? – Primăria e „coteț de găini, nepăzit”?

Revoluționarul Corneliu Vaida condamnă acțiunea lui George Simion, copreședintele AUR, de a intra împreună cu un grup de simpatizați în clădirea primăriei.

“În timp ce eram la Inspectoratul Școlar Județean și premiam câțiva elevi din Timisoara pentru eseurile despre Revoluție, derbedei din AUR si Noua Dreapta, conduși de derbedeul Simion și derbedeul Măneanu(președinte Noua Dreapta … Mehedinti!!!) au spurcat prin prezenta lor Piața Victoriei si monumentul dedicat victimelor Revoluției, aflat în fața Catedralei, ca mai apoi să pătrundă nestingheriți în Primaria Timisoara! O curiozitate … două curiozități: polițiștii locali aflați în dispozitivul de pază a intrării în primărie, vor fi destituiți azi sau mâine? Directorului PLT Domașneanu nu i se clatină scaunul, măcar „umpic”? Totuși … Timisoara e „sat fără câini”? Primaria e „coteț de găini, nepăzit”? Întreb pentru un prieten care acum un an și ceva, în 16 Decembrie, i-a împiedicat împreuna cu alți … patru(4!) timișoreni pe aceiași indivizi, să spurce treptele Catedralei …“, a declarat Corneliu Vaida.

George Simion a intrat cu un grup de simpatizați astăzi în Primăria Timișoara, dar a fost oprit de paza instituției, iar IPJ Timiș a anunțat că a deschis un dosar penal în cauză.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole