VEST: braconaj pe fondul cinegetic Tisa-Luncșoara – arsenal găsit asupra unui bărbat – armă confecționată artizanal, lunetă, 17 cartușe, o țeavă de carabină, o baionetă, un asomator și un blocator armă

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați, în noaptea de 25/26 noiembrie a.c., despre faptul că, pe un fond cinegetic de pe raza localității Tisa-Luncșoara, s-ar fi auzit un foc de armă.

Pe un drum forestier, a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din jud. Hunedoara, care transporta, într-un autoturism de teren, o armă de vânătoare încărcată, o armă confecționată artizanal, o lunetă, o lanternă, 17 cartușe nepercutate de diferite calibre, o țeavă de carabină, o baionetă, 2 cuțite, un asomnator și un blocator armă. Din cercetări, s-a conturat suspiciunea rezonabilă că bărbatul ar fi utilizat o armă, fără a deține autorizație pentru a participa la vânătoare“, a transmis IJP Arad.

Armele, muniția și celelalte bunuri găsite în autoturism au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole