Restricții de circulație prelungite. Se închide marți și Pasajul Michelangelo

Lucrările din centrul orașului nu s-au finalizat încă, astfel că restricțiile de circulație se prelungesc. În 31 august se mai închide și pasajul Michelangelo din cauza Turului României la Ciclism.

„Din cauza condițiilor meteo, lucrările de pe b-dul. C.D. Loga nu se pot efectua în prezent. Ca urmare, Comisia de Circulație a avizat închiderea traficului rutier pe b-dul. C.D. Loga, tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și b-dul. Revoluției din 1989, în perioada 30.08.2021 (începând cu ora 7) -3.09.2021(până la ora 7), în vederea executării lucrărilor de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere, precum și aşternere a stratului de uzură”, transmite Primăria Timișoara.

Marți, 31 august, între orele 16 – 22, va fi închis traficul rutier în zona pasajului Michelangelo pentru că va debuta Turul României la Ciclism.

„Închiderea temporară a traficului rutier în zona pasajului Michelangelo. Turul României 2021 la ciclism va avea loc în perioada 31 august- 5 septembrie și va debuta la Timișoara, iar pentru desfășurarea manifestării, au fost avizate următoarele restricții: în data de 31.08.2021, între orele 16 – 22, închiderea temporară a traficului auto pe un traseu de 4 km pentru desfășurarea cursei-prolog: START (parcarea UVT)- bd. Vasile Pârvan – prin Pasajul Michelangelo – întoarcere 180 grade la stânga înainte de ieșirea din pasajul Michelangelo – prin Pasajul Michelangelo – bd. Vasile Pârvan – peste podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 1) – strada 20 Decembrie 1989 – Piața Iancu Huniade – bd. I.C. Brătianu – întoarcere 180 grade la stânga pe breteaua dinainte de sensul giratoriu – bd. I.C. Brătianu – Piața Iancu Huniade – str. 20 Decembrie 1989 – bd. C.D. Loga- bd. Regele Ferdinand I (banda 1) – podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 2, contrasens) – bd. Vasile Pârvan –  FINISH str. Traian Lalescu (intersecția cu str. Ioan Curea). Între orele 12-22 va fi închisă strada Traian Lalescu, tronsonul cuprins între bd. Vasile Pârvan și str. Ioan Curea, în vederea instalării/dezinstalării zonei de finish”, mai transmit reprezentanții primăriei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole