Razie în zona unui festival. Doi șoferi beți au rămas fără permise de conducere

Polițiștii Biroului Rutier și cei din cadrul celor 5 secții urbane din Timișoara împreună cu polițiști locali din cadrul Direcției Poliției Locale Timișoara au desfășurat o acțiune noaptea trecută, în intervalul orar 20:00-04:00, în zona evenimentului Road Patrol MC România Bikers Festival, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, fiind executate măsuri specifice în vederea prevenirii activităților infracționale, cu precădere pentru combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive la volan.

Polițiștii au controlat 616 autovehicule și au legitimat 705 persoane. De asemenea, au fost efectuate 308 testări cu aparatul etilotest și 12 cu aparatul drugtest.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au constatat 1 infracțiune pentru conducerea sub influența alcoolului. Totodată, a fost reținute 2 permise de conducere pentru conducere sub influența alcoolului și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

În acest weekend, polițiștii rutieri se vor afla pe străzile din județ în vederea prevenirii și combaterii abaterilor rutiere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole