Timiș: tânăr de 16 ani prins într-un utilaj agricol, în satul Sălciua Nouă – a fost predat în stare inconștientă și cu multiple leziuni către elicopterul SMURD

Accident miercuri după-amiază. Pompierii timișeni au fost solicitați, la ora 18:31, să intervină salvarea unei persoane prinse într-un utilaj agricol, în satul Sălciua Nouă.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului zece pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara și Punctului de Lucru Topolovățu Mare cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcera mică, o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD cu medic„, transmite ISU Timiș.

La fața locului este solicitat elicopterul SMURD Arad.

Un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani a fost predat în stare inconștientă și cu multiple leziuni, către elicopterul SMURD și transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Louis Țurcanu din Timișoara„, mai transmite ISU Timiș.

Foto: Arhivă

Motocicliștii verificați din nou de polițiști

Vineri, 9 iulie, în intervalul orar 20:00-00:00, polițiștii Serviciului Rutier Timiş şi Biroului Rutier Timișoara au organizat o acțiune pe raza municipiului Timişoara, care a avut ca obiectiv prevenirea și…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole