Razie în zona localităților Deta și Moravița pentru prevenirea migrației ilegale. Nu s-a găsit niciun migrant. A fost reținut un permis de conducere și retras un certificat de înmatriculare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au desfășurat o acțiune, astăzi, în zona localităților Deta și Moravița, în sistem integrat, pentru prevenirea migrației ilegale, traficului de droguri, precum și a faptelor de contrabandă și evaziune fiscală.

Acțiunea a vizat prevenirea migrației ilegale prin verificarea mijloacelor de transport care sunt pretabile de a ascunde și transporta persoane, în vederea identificării cetățenilor străini care încearcă să intre ilegal in România.

„În cadrul acțiunii desfășurate, au fost instituite 4 filtre rutiere în zona localităților Deta și Moravița, fiind controlate 92 de autovehicule şi legitimate 105 persoane. Nu au fost depistați conducători auto care să transporte persoane ce încearcă să intre ilegal în țară”, transmite IPJ Timiș.

A fost reținut un permis de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Acțiunea preventivă derulată în sistem integrat, vine sa completeze și să întărească dispozitivul de supraveghere şi control al frontierei de stat la granița cu Serbia.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole