Razie în Timiș. Au fost reținute 34 de permise de conducere, dintre care 23 pentru viteză

Polițiștii rutieri au acționat ieri, în intervalele orare 08:00-13:00 și 15:00-21:00, pe principalele artere din județ, în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră, precum și pentru impunerea respectării regimului legal de viteză.

„În urma activităților efectuate au fost aplicate 373 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, conform O.U.G. 195/2002R, în valoare de 155.860 de lei. Dintre acestea, 310 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reținute 34 de permise de conducere, dintre care 23 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare”, transmite IPJ Timiș.

De asemenea, au fost efectuate 120 de testări cu aparatul etilotest și 7 testări cu aparatul Drugtest.

Polițiștii au constatat trei infracțiuni la regimul rutier, două pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere si una pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sâmbătă, 25iunie, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit în trafic, în localitatea Șag, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultând o valoare pozitivă la canabis., bărbatul fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive „.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole