Razie în Timiș. Amenzi de peste 174.000 de lei și 43 de permise de conducere reținute

Sub coordonarea Serviciului Rutier din cadrul IPJ Timiș, peste 50 de polițiști de la rutieră și ordine publică au acționat, duminică, pe principalele artere din județ, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Polițiștii au organizat 15 filtre rutiere, au controlat 495 de autovehicule, au legitimat 512 persoane și au folosit 10 aparate radar. Polițiștii au acționat, în special, pentru combaterea vitezei excesive la volan.

Astfel, în urma controalelor efectuate, au fost aplicate 481 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 174.555 lei, dintre acestea 403 fiind aplicate pentru depășirea limitelor legale de viteză.

43 de permise au fost reținute, dintre care 36 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, șase pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și unul pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Totodată, au fost constatate patru infracțiuni la regimul rutier, dintre care trei pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere și 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influeanța alcoolului.

Au fost efectuate 10 testări cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.

Acțiunile de acest gen vor continua.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole