Razie în Deta, Ciacova, Gătaia și Jebel. S-au dat 92 de amenzi și au fost reținute 10 permise de conducere

Sâmbătă, în intervalul orar 14:00-22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș împreună cu Poliția orașului Deta, Poliția orașului Gătaia, Poliția orașului Ciacova, Secția 8 Poliție Rurală Deta și Secția 9 Poliție Rurală Jebel au avut o acțiune în vederea combaterii conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub infulența băuturilor alcoolice sau substanțelor pshioactive precum și depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză.

Astfel, au fost controlate 281 de autovehicule, au fost legitimate 311 persoane și date 92 de amenzi, în valoare totală de 33.540 de lei, pentru neregulile constatate la regimul circulației.

În doar câteva ore, polițiștii au constat 10 infracțiuni, fiind întocmite dosare penale: 2 pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat; 2 pentru punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare; 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului;1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive; 2 pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Totodată, polițiștii au reținut 10 permise de conducere, dintre care 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și 3 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Printre cei care s-au ales cu dosar penal se numără un tânăr de 31 de ani, care fost depistat în satul Duboz, în timp ce conducea un autovehicul sub influența substanțelor psihotrope(THC-5).

De asemenea, cu dosar penal s-a ales și un bărbat în vârstă de 59 de ani, ce a fost depistat în satul Partoș, în timp ce conducea un autovehicul o alcoolemie de 0,68 mg/l.

Polițiștii continuă aceste acțiuni pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Razie în Făget. În câteva ore s-au dat 122 de amenzi

Polițiștii din Făget, ai Secției 10 Rurale Făget, ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Timiș, împreună cu jandarmi, reprezentanți I.T.M. și O.P.C., au acționat, în intervalul orar 09:00-13:00, în orașul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole