Raul Ambruș, PNL Timișoara: Alin Nica și-a creat un Biroul Politic paralel. Să se împăuneze cu victorii nestatutare este o lipsa de onoare

Raul Ambruș, președintele ales al PNL Timișoara pe 3 iulie, alegeri nerecunoscute de conducerea județeană interimară a PNL Timiș, și căruia i s-a interzis că candideze la repetarea alegerilor pe 31 iulie, spune că nu recunoaște aceste alegeri deoarece sunt nestatutare.

“Alin Nica și Dănuț Groza nu au respectat nicio decizie națională și de aceea nici nu au vrut să mă primească în sală. În aceeași situație au fost alți peste 300 de colegi scoși abuziv de pe convocator. Pe aceeași scenă a urcat și președintele interimar al PNL Timiș, pentru a-și impune un Biroul Politic paralel. Avem încredere că lucrurile vor intra repede pe un făgaș al corectitudinii și legalității, pentru că deciziile transmise de la nivel național sunt clare și doar lipsa de onoare le permite unora să se împăuneze cu victorii nestatutare. Obrazul gros va fi însă taxat și decizia de anulare a alegerilor de ieri, 31 iulie, va veni ca o consecință firească, urmare a tuturor încălcărilor de statut”, a spus Raul Ambruș.

Curtea de Arbitraj a PNL ar trebui să se pronunțe în perioada următoare pe mai multe contestații depuse în urma alegerilor de la PNL Timișoara: valabilitatea alegerilor din 3 iulie, valabilitatea suspendării de membri ai PNL sau valabilitatea alegerilor din 31 iulie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole