Raul Ambruș, PNL Timișoara: 320 de membri au fost scoși de pe convocatorul alegerilor de sâmbătă, 31 iulie. Golănia lui Alin Nica a ajuns la un alt nivel

Președintele ales al PNL Timișoara, Raul Ambruș, acuză conducerea PNL Timiș că a eliminat din lista cu membrii de partid peste 320 de persoane care astfel nu pot participa la alegerile reprogramate pentru sâmbătă, 31 iulie.  

Inițial alegerile au avut loc în data de 3 iulie, însă rezultatul nu a fost recunoscut de președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica și de către secretarul general, Dănuț Groza, care au decis reluarea alegerilor pe data de 31 iulie.

Acum, Raul Ambruș spune că se repetă scenariul din 3 iulie, însă de această dată mai mulți liberali nu vor putea participa deoarece au fost scoși din baza de date a PNL Timișoara.

“Dragi colegi liberali. În ultima postare vă spuneam că PNL Timiș este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă și care doresc cu orice preț să își impună punctul de vedere, probabil iarăși cu forța, așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie. De asemenea, vă spuneam că am deja suficiente informații că din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timișoara și se pregătește fraudarea masivă a alegerilor. Iată că la nici două zile se confirmă fiecare cuvânt, însă ceea ce întâmplă depășește orice imaginație.”, spune Raul Ambruș.

320 de liberali, out

“Astăzi, am primit convocatorul pentru alegerile din 31 iulie și am constatat că din 914 membri cu drept de vot, același număr ca la alegerile din 3 iulie, au fost scoși 320 de colegi, adică pe lângă cei 170 scoși și în 3 iulie, de data aceasta au mai fost scoși alți 150 de colegi. Mai spun încă o dată că alegerile se organizează pe baza listei cu membri valabilă la 31.12.2020 și în Regulamentul de organizare a alegerilor se specifică extrem de clar că este interzisă modificarea bazei de date cu membri. Mai mult, suspendările din partid sunt interzise. PNL Timiș nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de un asemenea președinte care nu are niciun fel de repere etice sau morale care confundă Timișoara cu propria moșie”, dezvăluie Raul Ambruș.

Susținere pentru primarul Lugojului

“Suntem alături de primarul Lugojului, Claudiu Buciu și îi susținem în totalitate decizia de a nu organiza alegeri municipale, deoarece Alin Nica trebuie oprit”, mai menționează Raul Ambruș.

Prin noile măsuri organizatorice, Alin Nica și Dănuț Groza s-au asigurat că favoritul lor, viceprimarul Cosmin Tabără, va câștiga alegerile, având în vedere că în data de 3 iulie acesta a fugit de la ședință, deși era candidat, pentru a evita o înfrângere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole