Raed Arafat le dă un bocanc șefilor de la Spitalul “Victor Babeș“ din Timișoara care voiau o mașină de pompieri în permanență: Nicăieri în lume nu există să păzești o clădire cu o mașină de pompieri

Buletin de Timișoara avut dreptate în articolul în care a acuzat incompetența șefilor de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara care au solicitat ISU o mașină de pompieri care să fie în permanentă lângă spital deoarece nu garantează siguranța pacienților. Multe comentarii ne acuzau că suntem răutăcioși și spuneau că e o măsură de prevedere și nu de incompetență. Iată că am avut dreptate.

Șeful DSU, Raed Arafat, a reacționat la auzul unei asemenea aberații.

“Nu am fost de acord cu acest lucru și nici nu vom fi de acord, pentru că nicăieri în lume nu există să păzești o clădire cu o mașină de pompieri. În interiorul clădirii trebuie să ai oameni care verifică instalațiile, care fac tururi să verifice care este situația, dacă există vreun risc să îl elimine. Bineînțeles, dacă e o urgență se sună la 112 să vină pompierii. Chestia asta a generat și alte solicitări. Lumea a crezut că dacă punem pompierii lângă spital înseamnă că nu mai are nimeni responsabilitate și pompierii răspund. Nu merge”, spune șeful DSU, Raed Arafat.

Crezându-se și el un mic împărat, unul dintre șefii spitalului, liberal și repetent, un severinean, extrem de cunoscut în Caraș-Severin, a crezut că se poate spăla pe mâni de responsabilitate, în cazul nefericit și nedorit al unei nenorociri, printr-o asemenea solicitare aiuritoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole