PSD Timiș solicită retragerea sprijinului politic deputatului liberal Cosmin Șandru – după tentativa de dare de mită

PSD Timiș a reacționat extrem de dur față de acuzațiile care i se aduc deputatului liberal Cosmin Șandru și directorului STPT, Nicolae Bitea, membru în BPJ al PNL Timiș, care au fost înregistrați de un deputat AUR, Titi Stoica, în timp ce voiau să negocieze funcții contra absența acestuia de la votarea moțiunii de cenzură.

“Bomboana de pe coliva PNL Timiş“ – consideră social- democrații din Timiș că ar reprezenta noile dezvăluiri.

“PSD Timiș îşi exprimă consternarea legată de înregistrările apărute în spațiul public, în care deputatul liberal de Timiş Cosmin Şandru încearcă să determine un deputat AUR să nu voteze Moțiunea de cenzură în schimbul unor favoruri materiale, precizează PSD Timiș“, într-un comunicat de presă.

Se tranzacționau funcții şi posturi la instituții de stat

“Fapta este cu atât mai gravă cu cât se tranzacționau, în acele înregistrări, funcții şi posturi la instituții de stat, semn că liberalii se comportă ca nişte vătafi şi confundă România cu propria moşie. Mai trist decât faptul că protagonistul acestei intâmplări e un politician foarte tânăr, este că deputatul Cosmin Şandru nu a acționat pe cont propriu, ci în colaborare cu Alin Nica şi cu alți lideri ai „echipei câştigătoare”, disperați că Superman intră în şomaj politic“, mai arată susrsa citată.

Tentativa de dare de mită reprezintă bomboana de pe coliva filialei liberale

“După scandalurile publice din PNL Timiş, ce au făcut înconjurul țării în ultimele luni, această tentativă de dare de mită reprezintă bomboana de pe coliva filialei liberale. PSD Timiș solicită retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cosmin Șandru, ce s-a pretat la fapte incompatibile cu etica unui parlamentar și anchetarea acestui caz de o gravitate fără precedent în politica din județul nostru. În Timiş nu se cumpără voturi, la noi politica se face altfel!“, menționează PSD Timiș .

Recomandările noastre

Cele mai citite articole