PSD Timiș = PFA Sorin Grindeanu: Cumnata vicepremierului numită șefă a Inspectoratului Școlar

Buletin de Timișoara publica pe 17.02.2022, pe surse, informația că “Cumnata lui Sorin Grindeanu s-ar putea reîntoarce în postul de șef al Inspectoratului Școlar Timiș“.

Iată că astăzi, 11.03.2022, a venit și confirmarea, iar Aura Danielescu, cumnata lui Sorin Grindeanu, a fost numită șef al Inspectoratului Școlar Timiș, în locul penelistului Marin Popescu.

Numirea s-a făcut printr-un ordin al ministrului PNL al Educației, Sorin Câmpeanu, pe care îl puteți vedea la finalul articolului, care a stabilit că “începând din 11 martie 2022 încetează detașarea în „interesul Învățământului a domnului profesor Popescu Marin în funcția de inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Timiș”.

Așa cum redacția noastră remarca deja PSD Timiș s-a transformat recent într-un simplu PFA, luat pe persoană fizică de Sorin Grindeanu, care își numește neamurile și prietenii prin diverse funcții publice, așa cum puteți citi AICI.

UVT, tot printre cele mai căutate universități

Înghesuială mare în această sesiune de admitere la UVT. Un număr foarte mare de aspiranți s-au înscris pentru a-și continua parcursul academic în cea mai importantă instituție de învățământ superior…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole