PSD, mesaj halucinant după demisia ministrului Florin Roman: La PNL, falsul în CV merită sancţionat – deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat – deci Coliban este omis!

Social-democraţii afirmă că la PNL falsul în CV „merită sancţionat”, în timp ce la USR ‘este tolerat’.

„La PNL, falsul în CV merită sancţionat – deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat – deci Coliban este omis! Dacian Cioloş este satisfăcut că liberalul Roman, acuzat şi că şi-a inventat o licenţă în CV, a demisionat pe bună-dreptate din Guvern. În ipocrizia sa, dl Cioloş se face că uită însă cum stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel: primarul Braşovului, Allen Coliban, a minţit în CV că a terminat o facultate de la care fusese exmatriculat. Domnule Cioloş, când ieşiţi să cereţi şi demisia lui Coliban?”, se arată într-un mesaj transmis de PSD, astăzi, pe Facebook.

Ministrul Cercetării, Florin Roman, a demisionat din funcţie astăzi.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a reiterat că premierul Nicolae Ciucă i-a cerut lui Roman să clarifice acuzaţiile de plagiat, menţionând că acesta va trebui să ofere lămuriri şi cu privire la noile acuzaţii apărute în spaţiul public.

Presa centrală a publicat informaţii conform cărora Florin Roman ar fi urmat studii universitare de scurtă durată în cadrul unui colegiu universitar din Alba-Iulia şi a susţinut examenul de absolvire a acestor studii la UBB Cluj-Napoca. Astfel, Roman a obţinut o diplomă de absolvire, nu una de licenţă de la UBB, aşa cum ar apărea în CV-ul său.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole