PSD a anulat comasarea a două școli din Lugoj. Călin Dobra jubilează: domnul primar este un adevărat  “expert în educație”

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a anulat decizia de comasare a Școlii Gimnaziale nr. 3 cu Școala Gimnazială  nr. 4, anunță fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, președinte interimar al PSD Lugoj și consilier județean.

IȘJ Timiș este condus la ora actuală de consilierul județean Aura Danielescu, cumnata vicepremierului Sorin “OUG13“ Grindeanu.

“Anularea comasării celor două unități școlare este o decizie de normalitate pentru învățământul lugojean și încă o dovadă a incapacității edilului orașului de a lua măsuri care să vină în sprijinul locuitorilor. Un adevărat  ,,expert în educație”, domnul primar susținea fuziunea celor două școli ,,prin absorbția” Școlii Gimnaziale nr. 4 de către Școala Gimnazială nr. 3, decizie care a provocat neplăceri elevilor, părinților și cadrelor didactice“, a declarat, timid, Călin Dobra, posibil candidat în 2024 la funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al județului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole