Probleme cu apa în câteva localități de Timiș

Aquatim anunță că, miercuri, 29 martie, între orele 8-15, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 29 martie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Satchinez, iar pe 30 martie, în intervalul orar 9-16 se va opri apa în Hodoni.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole