Primăria Timișoara: pentru cosirea vegetației activează în acest moment aproximativ 100 de lucrători

Program prelungit pentru întreținerea spațiilor verzi din Timișoara.

În această perioadă, când există un nivel ridicat de umiditate sau ploi și pe timpul zilei, temperaturile depășesc 20 de grade, condițiile sunt optime pentru ca vegetația să crească cu aproximativ 1-1,5 cm pe zi, susține municipalitatea.

“Am cerut companiilor care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi – Horticultura, Rogera și Barierra – să prelungească programul de lucru în această perioadă și să lucreze chiar și în weekend pentru a ține sub control acest fenomen. De la începutul săptămânii lucrătorii celor trei companii au intervenit în împrejurimile Catedralei, la Pasajul Jiu, Parcul Central, Splaiul N. Titulescu, B-dul 16 Decembrie 1989, Parcul Botanic, Piața Victoriei, pe ambele maluri ale canalului Bega, pe str. Victor Babeș și în multe alte locuri din oraș. Suplimentarea vizează inclusiv școlile și grădinițele din Timișoara. În total, pentru cosirea vegetației, activează în acest moment aproximativ 100 de lucrători, trasnmite municipalitatea.

Cod galben de caniculă în Timiș și Caraș-Severin

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de caniculă, valabilă de luni până miercuri, pentru județele Timiș și Caraș-Severin. „În sud-vestul și sudul țării disconfortul termic va…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole