Primăria Timișoara organizează o nouă dezbatere pentru TIMPARK

Primăria Municipiului Timişoara va organiza joi, 25.11.2021, ora 16, dezbaterea publică pe marginea „Proiectului de hotărâre privind înființarea Serviciului public de interes local pentru administrarea parcărilor publice din municipiul Timișoara – TIMPARK”.

Dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM.

“Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 25.11.2021, ora 12. Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, vor anunța până cel târziu la data de 25.11.2021, ora 12, intenția de participare și vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție la  adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării prin intermediul platformei online. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de trei minute pentru fiecare participant“, transmite municipalitatea.

Graficul de lucrări în Timișoara

Potrivit primăriei Timișoara se lucrează în următoarea perioadă pe străzile: C. Brediceanu, Theodor Aman, Mihai Eminescu, Sepia, C. D. Loga, Câmpului, Canal Bega cal. Moșniței, Albăstrelelor , Clăbucet, pța. Romanilor….

Recomandările noastre

Cele mai citite articole